21 de desembre 2010

Crear avui les escoles de demà

Pot ser siga "REDES" un dels programes de divulgació amb més qualitat que ens ofereix avui la tv. Està conduit per Eduard Punset i es basa en l'entrevista a un personatge relacionat amb algú tema científic d'actualitat.

Aquest proppassat diumenge l'entrevistat ha estat: Richard Gerver, educador i assessor de sistemes educatius: "Els nens d'avui són probablement la generació més sofisticada que mai no haja existit".


El programa ens dóna una visió de l'educació del futur en la qual es manifesta la distància enorme que n'hi ha entre les dues generacions, per una banda uns adults que continuen aplicant una educació anquilosada, basada en la pressió dels resultats acadèmics i a les agendes polítiques, d'una altra uns xiquets i unes xiquetes que s'ajuden de les noves tecnologies a l'hora de fer els deures.

Richard Gerver, considera important retornar la passió per l'ensenyament al professorat i el plaer de l'aprenentatge als alumnes, "encara que açò no serà possible fins que els joves expressen el que esperen del món i l'educació els ajude a trobar el seu lloc en la societat".

Important: Espereu que passen els 20s de la propaganda.

altres entrades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ads 468x60px

Social Icons

Featured Posts